Prijzen (op aanvraag)

Wijnproeverijen: onze wijnproeverijen verzorgen we voor 29,95 euro per persoon. We zorgen voor voldoende glazen, tafelwater, stokbrood, olijven en 6 verschillende wijnen, meestal een combinatie van wit, rosé en rood. Qua locatie geven we de voorkeur aan bij de deelnemers thuis maar er kan een externe locatie tegen vergoeding geregeld worden. Het minimaal aantal deelnemers zijn 6 volwassenen en altijd boven de 18 jaar. Je ontvangt een factuur die vooraf betaald moet zijn.

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Wijnreizen: de wijnreizen bestaan uit een aantal standaard onderdelen maar het verblijf is altijd maatwerk op basis van de beschikbaarheid en aantal personen dat mee op reis gaat. Het is een all-in pakketreis op locatie; de overnachtingen, ontbijt, lunch, diners, koken/zelf inkopen, eventuele entreegelden, fietshuur en de plaatselijke wijnproeverijen bieden we tegen een vaste prijs aan.

Het vervoer en eventuele maaltijden tijdens de heen- en terugreis zijn voor de deelnemers zelf. Vanzelfsprekend zijn wijnreizen met een vlucht en autohuur duurder dan eigen vervoer dat je ook ter plekke nodig hebt voor bezoek aan de domeinen. Overige kosten zijn het verplicht afnemen van 2 doosjes wijn per persoon per domein, maar dat is geen straf. Het minimaal aantal deelnemers zijn 8 volwassenen.

We maken dus een maatwerkofferte per reis. Een goeie indicatie is 600 euro per persoon.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

http://www.sto-garant.nl