Aanbiedingen

Soms heb je van die pareltjes van wijnen die we jullie niet willen onthouden en dankzij onze jarenlange relaties met de diverse wijndomeinen tegen speciale condities kunnen aanbieden, wel vaak in een beperkte oplage.

We zullen deze pareltjes vaker onder de aandacht brengen voor u via de gebruikelijke kanalen.

***

12-03-2020/Aanbieding

Wijnvrienden,

In een grote test van Duitse wijnen door het proefpanel van het wijnvakblad Perswijn is de door ons geïmporteerde Spätburgunder Steinmorgen 2014 van Jacob Jung uit de Rheingau bekroond.
Het panel spreekt van een opmerkelijke wijn die van harte aanbevolen wordt.
Als bekend is de Rheingau het wijngebied tussen Mainz en Bingen waar de Rijn van Oost naar West loopt, waardoor de wijnhellingen prachtig op het Zuiden liggen.
In een van de test gemaakte video noemt de Perswijnredactie deze wijn uit het slanke jaar 2014 “een hele klassieke en mooie Spätburgunder(=Pinot Noir) met goede zuren, kersenfruit en een klein beetje rokerig, in een woord een prachtige wijn”.
Binnenkort zal de test ook in Perswijn worden opgenomen. maar hier alvast het filmpje van het testpanel.

Deze wijn kost slechts € 14,95 en je kan tot 28 maart intekenen op een of enkele doosjes. We kunnen 40 doosjes (240 flessen) op de kop tikken, dus het zal wel dringen worden. Snel je interesse melden is derhalve geboden.