Organisatie

ONYVA-wijnreizen zijn 2 wijnliefhebbers die al vaker onafhankelijk van elkaar op verkenning zijn geweest, maar mekaar dan toch weer ‘toevallig’ tegenkomen bij een Chateau, restaurant in de middle of nowhere en dan bijkletsen onder het genot van het goede dat de aarde en zee voor ons heeft voortgebracht. Die ervaringen willen we graag met jullie delen, zodat jullie ook dat enthiousiasme krijgen en besmet raken met  ons virus. We organiseren onze reizen een aantal keren per jaar voor kleine groepen, zodat het exclusief en gezellig blijft.

Jos Moonen, wijnkenner, levensgenieter en jurist, was jarenlang voorzitter van de ABP wijnclub en is gespecialiseerd in alle wijnen uit Frankrijk, maar vooral de Languedoc/Roussillion. Tegenwoordig importeert hij, via zijn zoon Jules, voor particulieren en restaurants wijnen via mrmoonen.nl.

Paul Jacobs, die in 1998 kennis maakte met Jos Moonen, werd aangestoken met alles dat met wijn te maken heeft. Hij werkt al jaren in de ICT dienstverlening, verkent diverse wijnstreken in Europa en organiseert samen met Jos sinds 2013 wijnreizen voor bekenden.

Paul’s organisatievermogen en Jos’ wijnkennis zijn de ideale combinatie om deelnemers te adviseren over de samenstelling en locatie van de wijnreizen.

De wijnreizen vinden in principe altijd van donderdag t/m zondag plaats en de deelnemers nemen deel onder eigen verantwoordelijkheid en regelen zelf de reserveringen en betalingen met onze hulp. Het is geen pakketreis georganiseerd door Onyva wijnreizen.

Info:

ONYVA Wijnreizen BV, Akkerveld 15, 5988JB. Helden

info@onyva-wijnreizen.nl, kvk nummer 68281463, telefoonnummer +31 6 55134717