Wijnproeverijen

Indien u niet de mogelijkheid heeft om 4 dagen met ons op wijnreis te gaan, kunnen we u toch al kennis laten maken met de diverse wijndomeinen die we de afgelopen jaren bezocht hebben. Bij ons staat de prijs/kwaliteit verhouding van de wijnen altijd voorop. Het is niet zo moeilijk om een goeie en kostbare wijn te vinden, die zoektocht laten we graag over aan anderen. Wij zijn altijd op zoek naar de domeinen die passie en professionaliteit hoog in het vaandel hebben staan en die de diverse wijnen tegen een normale prijs in de markt zetten. Dit kunnen overigens ook grotere domeinen zijn die door de omvang en standaardisatie in staat zijn om uitstekende wijnen tegen normale prijzen aan te bieden. Een voorbeeld daarvan is Domain La Baume waar we al jarenlang op bezoek gaan.

We hebben 2 proeverijen samengesteld. Een proeverij voor de starter die graag basiskennis wil opdoen over het proeven zelf, hoe wijn wordt gemaakt en waar je op moet letten.

De tweede proeverij is een reis dwars door Europa waar we ‘op bezoek gaan’ bij domeinen uit Frankrijk, Italië en Spanje.

Op verzoek kunnen we ook een proeverij in overleg samenstellen als u van een bepaald gebied of domein meer wil weten.

De proeverijen zijn laagdrempelig van opzet, de locatie wordt in overleg bepaald en duur van elke cursus is ongeveer 3 uur. Deelnemers krijgen een handout en kunnen proefnotities maken. Ons doel is altijd dat je er ook iets van leert, daarvoor is de geurwijzer ook handig die we uitreiken.

Wil je aanvullende informatie stuur even een mail